Mercedes-Benz Trucks & Buses Romania S.R.L.
Sos. Bucuresti Nord 15-22,
et. 4, Swan Office & Technology Park
077190 Bukarest
Romania

Tel: + 40 (0)21 2004555

Consiliu de Administratie: Pupescu Anca (CEO), Zaharia, Valeriu

Înreg. Reg. Com.: J23/1901/2019
C.I.F. RO41032158

Capital Social: 50.000 RON
 

Copyright

Copyright Daimler. Toate drepturile rezervate. Toate textele, imaginile, fișierele grafice, audio, video și de animație, precum și aranjamentele acestora sunt protejate de dreptul de autor și de alte legi care reglementează protecția proprietății intelectuale. Acestea nu pot fi reproduse sau modificate și utilizate pe alte site-uri web în scopuri comerciale sau pentru a fi transmise unor terți. Mai multe site-uri internet ale Daimler conțin, de asemenea, imagini protejate de drepturile de autor ale celor care au furnizat imaginile.

Variații ale produselor

Unele informații despre produs, ilustrații și imagini conținute pe acest site internet pot să fi fost pregătite pentru utilizare generică pe site-uri web ale Daimler, funcționând în diferite țări din întreaga lume. În consecință, unele informații și/sau accesorii care nu sunt disponibile în unele țări sau care, pentru a satisface cererea de pe piața locală sau reglementările de control din aceste țări, pot fi disponibile doar în specificații sau configurații diferite.

Dacă sunteți interesat de orice model de vehicul, vopsea, opțiune sau accesoriu prezentat pe site-ul web și nu sunteți sigur de disponibilitatea sau specificațiile sale în regiunea dvs., va trebui să contactați Daimler și/sau un distribuitor local autorizat pentru produsul respectiv, pentru informații despre detaliile curente din regiunea dvs.

Prețuri

Toate prețurile specificate sunt prețurile de retail recomandate. Prețurile sunt cele din momentul publicării și pot fi modificate fără notificare.

Mărcile înregistrate

Cu excepția cazului în care se indică altfel, toate mărcile afișate pe site-urile web ale Daimler sunt supuse drepturilor asupra mărcilor înregistrate ale Daimler, aceasta aplicându-se în mod special la plăcuțele numelor modelelor și la logo-urile și emblemele corporative ale Daimler.

Daimler dorește să vă ofere un program de internet inovator și informativ. Sperăm, prin urmare, să vă bucurați de designul nostru creativ la fel de mult ca și noi. Cu toate acestea, vă cerem să înțelegeți că Daimler trebuie să își protejeze proprietatea intelectuală, inclusiv brevetele și drepturile de autor, iar aceste pagini de internet nu pot acorda nicio licență asupra drepturilor de proprietate intelectuală ale Daimler.

Fără garanții

Informațiile de pe acest site de internet sunt furnizate de Daimler "ca atare" și sunt furnizate fără garanții de orice natură, exprimate sau implicite, în măsura permisă de lege, incluzând dar fără a se limita la garanțiile implicite de vandabilitate, de adecvare pentru un anumit scop sau de non-infringement. Chiar dacă informațiile furnizate se consideră a fi corecte, acestea pot include erori sau inexactități.

Acest site de internet conține link-uri către site-uri externe, care nu sunt sub controlul Daimler. Prin urmare, nu suntem responsabili pentru conținutul oricărora dintre site-urile conectate. Daimler vă furnizează aceste linkuri dar pentru comoditatea Dvs., iar includerea oricărui link nu implică aprobarea de către site-ul Daimler a site-ului conectat.