Noutăți

Eficiența transportului de marfă

Mega-trendurile cum ar fi creșterea comerțului online și creșterea urbanizării vor duce la o creștere suplimentară a cererii de transport, în special în aglomerațiile urbane.

Fuel Monitor: Hoții de combustibil trebuie să-și facă griji!

Modulul Fuel Monitor Fleetboard abordează un fenomen care apare în mod regulat în știri: furtul de combustibil la popasurile pentru camioane. 

Presa

VOLKER HANSEN ESTE NOUL CEO AL FLEETBOARD

Stuttgart, Nov 28, 2017 - La 1 ianuarie 2018, Volker Hansen a devenit noul director general al companiei Fleetboard GmbH: În această poziție, el devine, de asemenea, șeful departamentului Digital Solutions & Servicii la Mercedes-Benz Trucks. Responsabilitatea pentru ambele domenii a fost deținută anterior de Dr. Daniela Gerd tom Markotten, care a devenit director general al moovel GmbH la 1 noiembrie 2017.

Fleetboard nxtload: Saloodo! a ieșit pe piață

Stuttgart, 16 octombrie 2017 - Fleetboard nxtload, meta-motorul de căutare pentru comenzile de transport și expediții care a fost lansat în mai, este încântat să anunțe un nou membru al acestei familii: Saloodo!, furnizor de soluții digitale pentru sectorul logistic și un subsidiar al Grupului Deutsche Post DHL, a fost recrutat ca o altă platformă majoră pentru transportul de marfă.

Creați aplicații excelente pentru camioane! Portal Fleetboard Developer este online

Stuttgart, Oct 5, 2017 - Dezvoltatorii, partenerii și clienții pot acum utiliza portalul Fleetboard Developer pentru a-și oferi aplicațiile în magazinul Fleetboard Store, făcându-le accesibile unui număr mare de utilizatori.