Servicii

Analiza performanței și Rapoarte Fleetboard

Economisiți combustibil cu până la 15% - cu Analiza Performanţei & Rapoarte Fleetboard.

Cardul șoferului și Descărcarea memoriei de masă Fleetboard

Economisirea timpului și a resurselor: salvați automat toate datele importante ale șoferului și ale memoriei de masă - în mod regulat, certificat DEKRA și în conformitate cu toate legile - utilizând Cardul șoferului și Descărcarea memoriei de masă Fleetboard.

Înregistrarea timpului Fleetboard

Obțineți o imagine de ansamblu asupra tuturor timpilor de conducere, de lucru și odihnă deja înregistraţi Repartizați-vă-vă angajații și mai eficient - cu serviciul Înregistrarea timpului Fleetboard.

Fleetboard Trailer (ID și Data)

Serviciul Trailer Management interconectează toate datele despre camioane și semiremorci și vă oferă transparență deplină asupra întregii dumneavoastră flote.

Fleetboard Logistics

Gestionați comenzile mai eficient - cu Fleetboard Logistics.

Fleetboard Mapping și Înregistrarea curselor

Utilizați vizualizarea bird’s eye view: întreaga dumneavoastră flotă pe o singură hartă - Fleetboard Mapping afișează starea și poziția vehiculelor dumneavoastră.

Hardware

Truck Data Center

Truck Data Center este componenta principală a camionului conectat în rețea. Ca modul de conectivitate inteligent, acesta verifică continuu starea sistemelor vehiculului și transferă datele în timp real.

Fleetboard DispoPilot.guide

Utilizați o tabletă pentru șofer care combină serviciul Fleetboard Logistics Management, comunicarea și navigarea: DispoPilot.guide este un instrument de lucru versatil și detașabil pentru șoferii dumneavoastră