Toate datele Într-un singur sistem.

Specificațiile detaliate despre camioanele și semiremorcile dumneavoastră sunt de obicei stocate în sisteme diferite. În special în cazul în care comenzile nu sunt procesate la momentul programat, lucrurile vor fi greu de verificat. Rezumați toate informațiile relevante într-un singur loc pentru a vă coordona mai eficient flota. Modulul Managementul semiremorcilor de la Fleetboard interconectează datele relevante ale camioanelor și semiremorcilor, oferindu-vă transparență totală asupra întregii dumneavoastre flote – dintr-o singură privire în Cockpit Fleetboard.

Beneficiile dumneavoastră

Combină eficient. Verifică rapid.

Găsiți rapid toate informațiile relevante despre camioanele și semiremorcile dumneavoastră: modulul Trailer Data vă oferă baza ideală pentru a obține o bună vedere de ansamblu.

Percepeți incidentele imediat. Reacționați rapid.

Nu pierde controlul: cu modulul Trailer Data, veți avea întotdeauna afișate cele mai recente incidente și puteți reacționa la acestea în orice moment, în timp ce cursa continuă.

Furnizați documentația corespunzătoare. Respectați prevederile legale.

Îndeplinește-ți obligația legală de a furniza documentație fără eforturi inutile. Modulul Trailer Data afișează în sistemul Cockpit Fleetboard datele de răcire. În plus, este garantată trasabilitatea lanțului de răcire.

Combinați cu ușurință.

Cu Fleetboard puteți obține informații despre semiremorcă de la partenerii noștri Cargobull Telematics sau Krone Telematics într-o singură interfață.

Managementul eficient a semiremorcilor.

Mesaje de status

Ce se întâmplă în camioanele și semiremorcile dumneavoastră în acest moment? Modulul Managementul semiremorcilor furnizează mesaje de stare, de exemplu privind aprinderea, viteza, starea ușii și kilometrajul.

O privire de ansamblu detaliată: asigurați-vă că totul funcționează.

Dar semiremorcile tale? Modulul Fleetboard Trailer Data vă oferă toate informațiile relevante, clasificate ca date privind starea, tehnologia și răcirea. Pentru a monitoriza lanțurile dumneavoastră de răcire, puteți afișa grafic temperaturile interioare ale semiremorcilor dumneavoastră, pentru perioade de timp selectabile.

Parteneri puternici

Furnizorii de servicii de telematică pentru semiremorci  sunt responsabili pentru colectarea și transmiterea  datelor semiremorcii.

Cargobull Telematics

Mai multe informații

Krone Telematics

Mai multe informații

Fleetboard Trailer ID

Identificarea semiremorcii.

Ce semiremorcă este alocată cărui camion? Fleetboard Trailer ID face legătura dintre semiremorcă, datele șoferului, vehiculului și ale comenzii.

Cerințe pentru Managementul semiremorcilor Fleetboard

Truck Data Center

Pentru serviciul Fleetboard ID este necesar Truck Data Center, computerul de bord Fleetboard.

Fleetboard Cockpit

Pentru conectarea și afișarea datelor despre semiremorci cu Trailer Data și Trailer ID, este necesar modulul Fleetboard Cockpit, versiunea 1.21 sau o versiune superioară.

Telematică pentru semiremorci

În plus față de un contract activ cu Fleetboard, este necesar un nou contract cu unul dintre furnizorii de servicii de telematică pentru semiremorci pentru serviciul Trailer Data. Schmitz Cargobull Telematics și Krone Telematics sunt parteneri Fleetboard.

Aceste soluții completează Managementul semiremorcilor

Fleetboard Logistics

Gestionați comenzile dumneavoastră mai eficient - cu Fleetboard Logistics.

Fleetboard Mapping

Determinați exact pozițiile camioanelor și semiremorcilor - cu Fleetboard Mapping.