Integrarea subcontractanților Simplificați procesele.

Cu cât este mai mare rețeaua, cu atât coordonarea și comunicarea devin mai complexe: potențialul pentru eroare este enorm. Simplificați modalitatea dumneavoastră de control și integrați fără probleme subcontractanții în procesele dumneavoastră de transport. Aplicația Fleetboard DispoPilot.app pentru smartphone-uri și tablete cu Android vă permite să proiectați procesele și capacitățile logistice în mod flexibil și dinamic. Asigurați o procesare perfectă a comenziilor - indiferent de dispozitiv și vehicul.

Beneficiile dumneavoastră

Plasarea flexibilă a comenzilor.

Integrați subcontractanții în procesele de transport rapid și cu ușurință - în mod flexibil și fără hardware suplimentar.

Evitați neînțelegerile.

Controlul curselor cu instrucțiuni clare aduce beneficii: Reduceți erorile în procesul de transport utilizând metode simplificate de comunicare și fluxuri de lucru predefinite.

Documentați toate procesele.

Asigurați documentația completă: Digitizați toate comenzile dumneavoastră

Procesarea transporturilor prin intermediul aplicației.

Comenzi: Procesare pe baza fluxului de lucru.

Dispozitivul DispoPilot.app pentru serviciul Fleetboard Logistics vă permite să trimiteți comenzi direct către dispozitiv, pentru a fi procesate de către șoferi

Comunicare: ușoară și directă.

Aplicația DispoPilot.app permite șoferului să trimită și să primească mesaje text și să importe adrese geocodate direct în sistemul de navigație.

Aplicația: Disponibilă gratuit în Magazin Google Play.

Aplicația este disponibilă gratuit în Magazinul Google Play pentru șoferii din UE 29. Pentru a o utiliza, șoferii trebuie doar să-și activeze conturile pentru utilizare în Cockpit-ul Fleetboard.

Cerințe

Logistică sau Mesagerie

Utilizarea aplicației Fleetboard DispoPilot.app necesită unul dintre următoarele două servicii Fleetboard: Logistics Management sau Messaging.

Aceste soluții completează DispoPilot.app

Aplicația Fleetboard DispoPilot.guide

Utilizați o tabletă pentru șoferi care combină serviciul Fleetboard Logistics Management, comunicare și navigare: DispoPilot.guide este un instrument de lucru versatil și mobil pentru șoferii dumneavoastră.

Fleetboard Consulting

Nu părăsiți mediul care vă este familiar: Fleetboard Consulting lucrează cu dumneavoastră pentru a dezvolta fluxuri de lucru personalizate, pe care să le integrați în infrastructura dumneavoastră IT. Puternic individualizat și adaptat cerințelor dumneavoastră specifice - pentru procesarea optimizată a comenzilor.