Servicii

Analiza performanței și Rapoarte Fleetboard

Economisiți combustibil cu până la 15% - cu Analiza Performanţei & Rapoarte Fleetboard.

Cardul șoferului și Descărcarea memoriei de masă Fleetboard

Economisirea timpului și a resurselor: salvați automat toate datele importante ale șoferului și ale memoriei de masă - în mod regulat, certificat DEKRA și în conformitate cu toate legile - utilizând Cardul șoferului și Descărcarea memoriei de masă Fleetboard.

Înregistrarea timpului Fleetboard

Obțineți o imagine de ansamblu asupra tuturor timpilor de conducere, de lucru și odihnă deja înregistraţi Repartizați-vă-vă angajații și mai eficient - cu serviciul Înregistrarea timpului Fleetboard.

Fleetboard Trailer (ID și Data)

Serviciul Trailer Management interconectează toate datele despre camioane și semiremorci și vă oferă transparență deplină asupra întregii dumneavoastră flote.

Fleetboard Messaging

Mesageria Fleetboard vă permite să trimiteți mesaje și adrese către șoferii dumneavoastră - oferindu-vă cea mai bună intrare în managementul logistic profesionist.

Fleetboard Logistics

Gestionați comenzile mai eficient - cu Fleetboard Logistics.

Fleetboard Mapping și Înregistrarea curselor

Utilizați vizualizarea bird’s eye view: întreaga dumneavoastră flotă pe o singură hartă - Fleetboard Mapping afișează starea și poziția vehiculelor dumneavoastră.

Software & Aplicații

Cockpit-ul Fleetboard

Beneficiați de Cockpit-ul Fleetboard, care vă permite să analizați rapid și detaliat datele obținute de la serviciile Fleetboard și să afișați rezultatele într-o manieră clară și concisă.

Fleetboard DispoPilot.app

Aplicația Fleetboard DispoPilot.app pentru smartphone-uri și tablete Android vă permite să vă proiectați procesele și capacitățile logistice în mod flexibil și dinamic.

Fleetboard Driver.app

Informații privind stilul de conducere economic, timpul de conducere și de odihnă și multe altele - trimise direct pe smartphone de către aplicația Driver.app.

Fleetboard Manager

Inițierea în conectivitate: Aplicația Manager vă oferă informații valoroase despre flota dumneavoastră - simplu, rapid și gratuit.

Aplicația Fleetboard Fleet.app

Cockpit-ul în mișcare: nu pierdeți flota din vedere - oriunde și oricând.

Hardware

Truck Data Center

Truck Data Center este componenta principală a camionului conectat în rețea. Ca modul de conectivitate inteligent, acesta verifică continuu starea sistemelor vehiculului și transferă datele în timp real.

Fleetboard DispoPilot.guide

Utilizați o tabletă pentru șofer care combină serviciul Fleetboard Logistics Management, comunicarea și navigarea: DispoPilot.guide este un instrument de lucru versatil și detașabil pentru șoferii dumneavoastră