Conducerea economică. A oricărui vehicul.

Nu contează dacă este vorba de operațiuni de transport cu autobuze urbane, autocare sau autobuze interurbane: fiecare kilometru pe care îl faci presupune potențial neutilizat. Vreți să reduceți consumul de combustibil al parcului de autocare, să reduceți uzura și să optimizați serviciul? În acest caz veți avea nevoie de date precise obținute în timpul călătoriei. Fleetboard Bus a fost special conceput pentru managementul specific al flotei de autocare. Beneficiați de o analiză precisă a stilului de conducere și de o prelucrare clară a informațiilor ulterioare.

Beneficiile dumneavoastră

Costuri mai mici.

Deschideți potențialul pentru economii prin utilizarea serviciilor Fleetboard, cum ar fi Analiza Performanţei sau Trip Records. Pentru economii de combustibil de până la 10%.

Transparență optimă.

Folosiți funcția de urmărire pentru vehiculele dumneavoastră și interogați în orice moment poziția curentă împreună cu traseul detaliat. Aceasta contribuie și la creșterea siguranței flotei dumneavoastră

Securitate ridicată a datelor.

Beneficiați de acces facil și de securitate maximă: cu datele de conectare protejate prin parolă și transferul de date criptat.

Conexiune flexibilă.

Puteți continua să lucrați cu sistemele dumneavoastră electronice de procesare a datelor - cu Fleetboard Webservices, conexiunea la software-ul dumneavoastră poate fi configurată fără nici o problemă.

Un avantaj pentru câștigători, chiar de la ieșirea din fabrică.

Echipare optimă chiar de la început: Autocarele Mercedes-Benz și Setra pot fi echipate cu  Fleetboard ca echipare din fabrică, în toata Europa. Montajul ulterior este de asemenea posibil pentru toate mărcile.

Procesarea datelor. Creșterea eficienței.

Analiza performanţei Fleetboard: pentru o evaluare realistă.

Modulul Performance Analysis furnizează informații detaliate despre stilurile de conducere ale șoferilor - de la viteza la operarea adecvată a motorului și până la frânele dure. Această soluție oferă o bază de evaluare realistă și comparabilă pentru reducerea consumului de carburant, a emisiilor de CO2 și a uzurii la autovehicul. Independent de gradul de dificultate și de mărcile vehiculelor.

 Fleetboard Trip Records și Mapping: pentru documentație fără goluri.

Modulul Fleetboard Trip Records capturează toate datele specifice autocarului, cum ar fi timpii de rulare și oprire, starea ușii și a rampelor, poziția, viteza și multe altele. Modulul Mapping furnizează pozițiile și traseele autocarelor în intervale de 30 de secunde cu nișe de transmisie de 10 minute. Sunt, de asemenea, posibile definirea de zone specifice de intrare și ieșire, precum și afișarea evenimentelor din cursă, mesaje de avertizare și de stare. 

Înregistrarea timpului Fleetboard: conform cu legislația.

În plus față de timpii de conducere și odihnă, precum și de orele de lucru, modulul Înregistrarea timpului Fleetboard furnizează multe alte informații suplimentare și utile, pentru o planificare eficientă. Prognoze actualizate privind timpul de conducere rămas, care ajută la planificarea curselor în conformitate cu prevederile legale în vigoare.  

Cardul şoferului și Descărcarea memoriei de masă Fleetboard: Pentru o arhivare simplă.

Cu modulul de descărcare de la distanță certificat DEKRA este posibilă citirea în masă a datelor din memoria de bază ale tahografului digital, ținând cont de toate cerințele legale privitoare la autobuze/autocare, independent de poziția vehiculului. În timpul acestui proces, cardul companiei nu părăsește sediul.

Fleetboard Messaging: Pentru schimbul direct de mesaje.

Mesajele trimise direct șoferilor, răspunsurile directe și transferul adreselor pentru navigație - Fleetboard Messaging facilitează inițierea în managementul logistic profesionist, cu suport telematic. Acest lucru face comunicarea chiar mai eficientă, procesele mai transparente, schimbul de informații mai simplu, reducând astfel erorile și costurile.

Fleetboard Logistics: Pentru procese eficiente.

Fluxurile implicite de lucru prestabilite, deja configurate, permit controlul și monitorizarea proceselor de lucru recurente în mod fiabil și eficient. Fluxurile de lucru sunt concepute pentru a îndeplini cerințele logistice din toate ramurile industriale. Aceasta contribuie la evitarea atelierelor de elaborare a cerințelor și a descrierilor de procese, care sunt consumatoare de resurse.

Performance Manager în turneu.

Aplicația Fleetboard Bus.app

Supraveghează-ți flota, chiar și atunci când este pe drum. Cu aplicația Fleetboard Bus.app disponibilă gratuit, puteți interoga starea vehiculului, consumul, starea ușii și a rampelor, stilul de conducere, precum și prognozele pentru timpul de conducere rămas, în orice moment. Fleetboard Bus.app este disponibilă în Apple App Store pentru iPhone și iPad. Pentru utilizarea aplicației este necesar un contract valabil pentru serviciul Fleetboard.

Fleetboard Driver.app

Aplicația Fleetboard Driver.app oferă șoferilor accesul direct la date legate de persoane din serviciile Analiza Performanţei și Înregistrarea timpului Fleetboard, oferindu-le ocazia de a-și supraveghea propriile performanțe. În plus, această aplicație oferă sugestii pentru menținerea sănătății, precum și opțiunea de a comunica cu alți șoferi. Fleetboard Driver.app este disponibilă în Magazin Google Play. Pentru utilizarea acestei aplicații este necesar un contract valabil pentru serviciul Fleetboard, precum și activarea conturilor șoferilor.

Cerințe

Cerințe de instalare

Hardware-ul Fleetboard este disponibil ca echipare din fabrică pentru autobuzele Mercedes-Benz și Setra, precum și pentru numeroase alte modele și vehicule existente, prin monta ulterior. Pentru alte branduri, este necesară în plus o interfață FMS (cerință minimă Bus FMS 2.0), care poate fi instalată în majoritatea cazurilor.

Servicii Fleetboard și computer de bord

Pentru utilizarea serviciilor Fleetboard este necesară instalarea computerului de bord Fleetboard și încheierea unui contract master privind serviciile Fleetboard.

Aceste soluții completează Fleetboard Bus

Cockpit-ul Fleetboard

Beneficiați de Cockpit-ul Fleetboard, care vă permite să analizați rapid și detaliat datele obținute de la serviciile Fleetboard și să afișați rezultatele într-o manieră clară și concisă.

Consultanța Fleetboard

Consultanții noștri Fleetboard dezvoltă împreună cu dumneavoastră fluxuri individuale de lucru, care sunt proiectate optim pentru cerințele dumneavoastră