Este necesară o actualizare de hardware

Informații privind înlocuirea hardware-ului.

Pe această pagină găsiți informații importante pentru înlocuirea hardware-ului unităților dvs. actuale de comandă ale sistemului telematic (platforma sistemului telematic din generația 3-5 și Truck Data Center generația 6 și 7 - 1) din cauza deconectării iminente a rețelelor 2G și 3G și suplimentar a managementului ciclului de viață. În cazul închiderii rețelei 2G, vă rugăm să luați în considerare și autovehiculele aflate în tranzit (de exemplu, prin Elveția, începând cu 31.12.2022 și Slovenia din 31.12.2023).

Închiderea rețelelor 2G și 3G

Rețelele de telefonie mobilă se modifică: Mai mulți furnizori globali de telecomunicații își vor închide rețelele 2G și 3G până la sfârșitul anului 2025 și își vor extinde frecvențele pentru tehnologii mobile noi și mai eficiente (4G LTE și 5G). Dacă autovehiculele dumneavoastră se deplasează transfrontalier, se poate ajunge la fluctuații ale disponibilității conexiunii dumneavoastră de date mobile. Chiar înainte de încetarea efectivă a rețelelor 2G/3G trebuie să vă așteptați la restricții în utilizarea rețelei și la întreruperi ale serviciului telematic.

Lista țărilor în care sunt planificate închiderile rețelelor

Ce țări sunt vizate: 2G3G_Network_Availability_Map.pdf.

Dezactivarea benzilor largi 2G și 3G importante pentru noi de către furnizorii de servicii de telefonie mobilă ne-a pus, în calitate de producător, în fața unor provocări. De aceea am lansat campania Stay Connected.  Am dezvoltat pentru dumneavoastră soluția potrivită de echipare ulterioară, am îmbunătățit procesele de atelier și am creat un pachet de oferte pentru a vă face actualizarea cât mai confortabilă posibil.

FLEET HEALTH CHECK

Contactați persoana dvs. de contact locală de pe piața Fleetboard pentru a afla dacă și care dintre autovehiculele dvs. sunt afectate.

Procesul de înlocuire a hardware-ului

Patru pași pentru o înlocuire reușită a hardware-ului:

Comandarea hardware-ului și stabilirea unei programări în atelier

Piese pentru autovehiculele Mercedes-Benz: Vă rugăm verificați în catalogul standard (Xentry Parts Information) sau ADANA.

Piese pentru autovehiculele străine

Se face reechiparea autovehiculului în atelier

Autovehicule Mercedes-Benz: Instrucțiunile de montare necesare sunt disponibile în Xentry WIS.

Actualizare: Instrucțiuni pentru autovehicule străine la cea mai nouă generație de hardware

Modernizare: Instrucțiuni pentru autovehicule străine (prima instalare)

Test după înlocuirea hardware-ului

Numărul de telefon poate fi găsit cu ajutorul generatorului de numere de telefon, pentru aceasta, introduceți numărul ICCID în linkul furnizat mai jos.

Instrucțiuni de verificare a autovehiculului

 

Activarea autovehiculului cu hardware-ul nou

După efectuarea cu succes a conversiei, solicitați activarea prin formularul online de mai jos. Autovehiculul poate părăsi atelierul, activarea se realizează automat.

Actualizare: Vă rugăm să utilizați acest link pentru reactivare
(numai pentru autovehiculele care au fost active anterior)

Modernizare: Vă rugăm să utilizați acest link pentru prima activare
(pentru autovehicule la prima montare)

Căutare număr de telefon:

ACTIVAREA CALCULATORULUI

Contact: