O singură interfață de utilizator. Mai multe beneficii.

Gestionarea unei flote cu eficiență economică și menținerea vizibilă a tuturor detaliilor relevante este o sarcină dificilă. Rămâi în siguranță. Utilizați modulul Fleetboard Cockpit, care combină toate serviciile rezervate de dumneavoastră într-o interfață ușor de utilizat și intuitivă. Acest lucru vă permite să păstrați fiecare detaliu la vedere și să accesați în mod comod datele șoferului, vehiculului, semiremorcii și ale comenzilor în orice moment. Pentru o complexitate semnificativ mai redusă și complet transparentă.

Beneficiile dumneavoastră

Transparență totală.

Beneficiați de un șofer mult mai rapid și eficient, cât și de managementul vehiculelor și al comenzilor - datorită interacțiunii ideale a tuturor datelor relevante într-o singură interfață.

Operare intuitivă.

Ajungeți mai repede la destinația dumneavoastră - cu ajutorul interfeței intuitive și ușor de vizualizat.

Adaptare individuală.

Lucrați mai eficient cu opțiunile de adaptare multiple și definite de utilizator, în Cockpit-ul Fleetboard.

Pentru Acces rapid.

Interfața cu utilizatorul: acces la toate aplicațiile.

Cockpit-ul permite utilizatorilor să acceseze simultan toate aplicațiile Fleetboard la care există abonament.

Definit de utilizator: pentru cerințele individuale.

Afișarea tuturor serviciilor și aplicațiilor poate fi adaptată individual. Dimensiunea, poziționarea, afișarea și ascunderea funcțiilor sau succesiunea informațiilor pot fi personalizate în cadrul procesului.

Funcțiile de căutare și filtrare: informații în funcție de cerere.

Funcțiile de căutare și filtrare furnizează rapid răspunsurile la solicitările dumneavoastră și vă permite să găsiți foarte rapid informațiile de care aveți nevoie.

Formate de fișiere: ușor de stocat.

Pentru a utiliza datele în alte programe, pentru procesare ulterioară sau pentru a le transmite șoferilor, toate informațiile necesare pot fi salvate ușor ca fișiere PDF sau CSV.

Cerințe

Truck Data Center

Truck Data Center, calculatorul de bord Fleetboard transferă informații despre vehicul pe serverele Fleetboard. Cockpit-ul asigură accesul la toate datele relevante, în orice moment.

Mai multe soluții pentru Cockpit

Fleetboard Fleet.app

Cockpit-ul în mișcare: nu pierdeți flota din vedere - oriunde și oricând.

Noi versiuni ale Cockpit-ului

Cea mai recentă actualizare a clientului Cockpit oferă o serie de inovații în domeniile Mercedes-Benz Trucks Uptime, Managementul Logisticii, precum și în Mapping.

Analiza performanței și Rapoarte Fleetboard

Economisiți combustibil cu până la 15% - cu Analiza Performanţei & Rapoarte Fleetboard.

Cardul șoferului și Descărcarea memoriei de masă Fleetboard

Economisirea timpului și a resurselor: salvați automat toate datele importante ale șoferului și ale memoriei de masă - în mod regulat, certificat DEKRA și în conformitate cu toate legile - utilizând Cardul șoferului și Descărcarea memoriei de masă Fleetboard.

Înregistrarea timpului Fleetboard

Obțineți o imagine de ansamblu asupra tuturor timpilor de conducere, de lucru și odihnă deja înregistraţi Repartizați-vă-vă angajații și mai eficient - cu serviciul Înregistrarea timpului Fleetboard.

Fleetboard Mapping și Înregistrarea curselor

Utilizați vizualizarea bird’s eye view: întreaga dumneavoastră flotă pe o singură hartă - Fleetboard Mapping afișează starea și poziția vehiculelor dumneavoastră.