Operați la capacitate maximă Respectați regulile.

Reglementările legale privind timpul de conducere și de odihnă se bazează pe o politică cu toleranță zero. Orice încălcări vor rezulta în amenzi. În același timp, gestionarea flotei la capacitate maximă este esențială pentru competitivitatea dumneavoastră. Serviciul Înregistrarea timpului Fleetboard furnizează informații detaliate privind duratele de conducere și odihnă ale șoferilor. De asemenea, puteți accesa informații referitoare la începutul turei, orice reduceri ale intervalului de odihnă și prelungiri ale duratei de șofat, estimarea timpului rămas pentru conducere și multe altele. Acesta oferă baza informațională ideală pentru a planifica în mod eficient cursele, respectând, în același timp, reglementările legale.

Beneficiile dumneavoastră

Evitați mai ușor amenzile.

Evitați amenzile: verificați dintr-o privire toate activitățile trecute și prezente ale șoferului și asigurați în mod facil respectarea tuturor reglementărilor legale.

Planificați în mod eficient cursele.

Repartizați șoferii cu mai multă eficiență și planificați comenzile pe baza timpilor și duratelor deja înregistrate - timpii de conducere, de lucru și odihnă.

O bază indispensabilă: Informații detaliate.

Toate înregistrările timpilor într-un singur loc.

Serviciul Înregistrarea timpului Fleetboard arată începutul schimbului, timpii de lucru, de conducere și odihnă, precum și orice reduceri ale intervalului de odihnă și prelungiri ale duratei de conducere - toate într-un mod prietenos cu utilizatorul, la postul de conducere. Orice încălcări sunt automat evidențiate. Este estimat şi timpul de conducere rămas.

CSV export: Transfer direct al datelor.

Toate datele modulului Înregistrarea timpului pot fi descărcate sub formă de raport CSV și editate în programele standard Office sau în cele de procesare text, după necesități.

Cerințe

Truck Data Center

Utilizarea serviciului Înregistrarea timpului Fleetboard necesită computerul de bordTruck Data Center. Integrat cu tahograf digital, computerul de bord oferă acces la toate datele relevante ale șoferului, în orice moment.

Tahograful digital

Pe lângă computerul de bord, este necesar un tahograf digital cu interfață D8.

Aceste soluții vin în completarea Înregistrarea timpului

Fleetboard Cockpit

Beneficiați de Cockpit Fleetboard, care vă permite să analizați rapid și detaliat datele obținute din serviciile Fleetboard și să afișați rezultatele într-o manieră clară și concisă.

Cardul şoferului şi Descărcarea memoriei de masă

Economisirea timpului și a resurselor: salvați automat toate datele importante ale șoferului și datele din memoria de masă - în mod regulat, certificat DEKRA și în conformitate cu toată legislația - utilizând Cardul Şoferului şi Descărcarea memoriei de masă Fleetboard.

Fleetboard Mapping

Utilizați vizualizarea bird’s eye: întreaga dumneavoastră flotă pe o singură hartă - Fleetboard Mapping afișează starea și poziția vehiculelor dumneavoastră

Fleetboard Consulting

Rămâneți în mediul care vă este familiar: Fleetboard vă permite să importați toate înregistrările timpilor de conducere în propriul software de logistică.