Înțelegere completă. Analize revelatoare.

Calculatorul de bord pentru toate serviciile Fleetboard: Truck Data Center este componenta principală a camionului conectat la rețea. Ca modul de conectivitate inteligent, acesta verifică continuu starea sistemelor și a transferurilor de date în timp real. Avantajele pentru compania dumneavoastră sunt evidente: veți obține informații detaliate despre flota dumneavoastră, analize revelatoare și accesul la soluții, produse și servicii complet noi.

Echipat pentru viitor.

Datele vehiculului în timp real.

Truck Data Center primește date de la senzorii instalați în camion și le evaluează pentru diverse aplicații.

Comunicarea cu exteriorul.

Calculatorul de bord Fleetboard comunică cu infrastructura și cu alte elemente implicate în procesul logistic.

Cerințe

Interfață Fleet Management

Atât Truck Data Center 7 (FB Card) cât și generația următoare, Truck Data Center 7 (FB Card)_Gen2, pot fi echipate ulterior în autovehicule cu sistem electronic corespunzător al autovehiculului. În cazul producătorilor de autovehicule de la producători străini trebuie luat în considerare faptul că autovehiculele dispun de o interfață serială, standardizată UE FMS. În caz contrar nu pot fi oferite servicii Fleetboard.

Transmisie

Vă rugăm să luați în considerare faptul că serviciile Fleetboard prin intermediul Truck Data Center 7 (FB Card) cât și Truck Data Center 7 (FB Card)_Gen2 pot fi oferite doar pentru autovehicule Diesel de la producători străini

Aceste soluții completează Truck Data Center

Serviciile Fleetboard

Folosiți Truck Data Center ca bază pentru toate soluțiile de conectivitate din portofoliul cuprinzător Fleetboard.

Aplicația Fleetboard Manager

Inițierea dumneavoastră în conectivitate: Aplicația Manager vă oferă informații valoroase despre flota dumneavoastră - simplu, rapid și gratuit.

Fleetboard DispoPilot.guide

Îmbunătățiți rutinele zilnice de lucru ale șoferilor: logistică, comunicare, navigare și aplicații, toate pe o singură tabletă, în vehicul.