Mercedes-Benz Trucks & Buses Romania S.R.L.
Sos. Bucuresti Nord 15-22,
et. 4, Swan Office & Technology Park
077190 Bukarest
Romania

Tel: + 40 (0)21 2004555

Consiliu de Administratie: Pupescu Anca (CEO), Zaharia, Valeriu

Înreg. Reg. Com.: J23/1901/2019
C.I.F. RO41032158

Capital Social: 50.000 RON

 

Copyright

Copyright Daimler. Toate drepturile rezervate. Toate textele, imaginile, fișierele grafice, audio, video și de animație, precum și aranjamentele acestora sunt protejate de dreptul de autor și de alte legi care reglementează protecția proprietății intelectuale. Acestea nu pot fi reproduse sau modificate și utilizate pe alte site-uri web în scopuri comerciale sau pentru a fi transmise unor terți. Mai multe site-uri internet ale Daimler conțin, de asemenea, imagini protejate de drepturile de autor ale celor care au furnizat imaginile.

Garanție

Daimler pune la dispoziție informațiile fără garanții sau obligații, de orice fel, explicite sau implicite. Toate garanțiile implicite cu privire la vandabilitate, adecvare la scopuri particulare sau cu privire la nerespectarea legilor și brevetelor sunt, de asemenea, excluse. Chiar dacă presupunem că informațiile pe care le furnizăm sunt exacte, acestea pot conține în continuare erori sau inexactități.

Drepturile de licențiere

Daimler dorește să vă ofere un program de internet inovator și informativ. Sperăm, prin urmare, să vă bucurați de designul nostru creativ la fel de mult ca și noi. Cu toate acestea, vă cerem să înțelegeți că Daimler trebuie să își protejeze proprietatea intelectuală, inclusiv brevetele și drepturile de autor, iar aceste pagini de internet nu pot acorda nicio licență asupra drepturilor de proprietate intelectuală ale Daimler.