Economisește timp. Obține informații.

Arhivarea datelor în conformitate cu normele legale necesită timp și forță de muncă. Suntem obligați de lege să citim, să salvăm și să arhivăm cardurile șoferului la fiecare 28 de zile, precum și să salvăm datele din memoria de masă la fiecare 90 de zile. Cardul şoferului şi Decărcarea memoriei de masă vă permit să citiți, să transmiteți și să salvați toate datele relevante, de la distanță. Respectați obligația legală de a furniza documentația, fără eforturi suplimentare - certificat DEKRA, automat și convenabil, de la sediul dumneavoastră.

Beneficiile dumneavoastră

Salvați rapid datele. Continuați să lucrați imediat.

Accelerează semnificativ procesul de citire, salvare și arhivare a datelor din cardurile șoferului și din memoria de masă - prin citirea datelor de la distanță.

Respectați legislaţia. Complet automat.

Reduceți efortului implicat în respectarea obligației legale de a furniza documentație și de a arhiva date - cu descărcări automate.

Simplifică facturarea.

Economisiți timp și costuri pentru decontarea cheltuielilor: vă oferim datele principale de care aveți nevoie - fie pentru descărcarea cheltuielilor, fie pentru importul în sistemul dumneavoastră de contabilitate.

Respectarea reglementărilor este ușoară.

Descărcări: Fiabile și la timp.

Descărcările din memoria de masă sunt monitorizate și, în funcție de intervalul configurat, efectuate complet automat la cel mult 90 de zile, în conformitate cu reglementările legale. Datele cardului șoferului pot fi de asemenea recuperate cu ușurință, automat, la fiecare 28 de zile. Chiar și mai devreme, în funcție de calculatorul de bord și parametrii configurați.

Arhivare: Fără efort suplimentar.

Datele din memoria de masă a vehiculelor și datele din cardul șoferului sunt stocate pe serverul Fleetboard pentru cel puțin 12 și cel mult 36 de luni. Această arhivare consecventă a tuturor datelor asigură îndeplinirea tuturor cerințelor legale privitoare la arhivare și stocare.

Stocare locală: cu doar câteva clicuri.

Datele cardului șoferului și cele din memoria de masă sunt stocate pe computerul local cu efort minim. De asemenea, aveți opțiunea de a evalua informațiile utilizând instrumente de analiză obișnuite.

Cerințe

Truck Data Center

Computerul de bord Fleetboard, Truck Data Center, transmite informații de la vehicul la modulul de bord Fleetboard Cockpit. Integrat cu tahograful digital, computerul de bord oferă acces la toate datele relevante, în orice moment.

Tahograful digital

Pentru ambele servicii este necesar un tahograf digital, ale cărui date pot fi descărcate de la distanță.

Aceste soluții vin în completarea Cardului şoferului şi a Descărcării memoriei de masă

Modulul Fleetboard Cockpit

Controlați cu ușurință cardul şoferului și descărcarea memoriei de masă utilizând modulul Fleetboard Cockpit. În plus, beneficiați de o analiză detaliată a datelor și de afișarea prietenoasă cu utilizatorul a rezultatelor.

Înregistrarea timpului Fleetboard

Obțineți o imagine de ansamblu asupra timpilor și duratelor deja înregistrate și a tuturor intervalelor rămase de conducere și odihnă ale șoferilor. Dispecerați-vă angajații încă și mai eficient - cu modulul Înregistrarea timpului Fleetboard. </ P>