Vizualizați toate vehiculele. Reacționați

În timpul curselor lungi, surprizele pot apărea la fel de des ca și în cazul comenzilor pe termen scurt. Indiferent că este vorba de un blocaj de trafic sau de o solicitare urgentă a clientului: trebuie să reacționaţi într-o manieră flexibilă. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este prin cunoașterea pozițiilor vehiculelor, rutelor, informațiilor din trafic în timp real sau starea curselor dumneavoastră. Fiți mereu la curent când și în ce situație sunt vehiculele și semiremorcile dumneavoastră și urmăriţi cursele finalizate - cu serviciile Mapping și Înregistrarea curselor.

Beneficiile dumneavoastră

O mai bună valorificare a vehiculului.

Profitați la maximum de opțiunile dumneavoastră: Verificați foaia de parcurs digitală pentru a vedea opțiunile de care dispuneți și folosiți aceste informații pentru planificarea optimă a rutei.

Reacție mai rapidă.

Reacționează rapid dacă se întâmplă ceva neobișnuit sau sunt detectate abateri de la traseu- mulțumită notificării imediate la intrarea și ieșirea din zonă și urmăririi prin GPS.

O mai mare satisfacție a clienților.

Asigurați satisfacția clienților dumneavoastră - oferind informații despre starea și poziția vehiculului și a mărfurilor, în orice moment.

Urmărirea rutelor. Planificare eficientă.

Tracking: pentru o evaluare detaliată.

Cartarea detaliază pozițiile vehiculului și informațiile de urmărire. În plus, acest serviciu oferă detalii despre valorile kilometrajului, aprindere, motor, viteză și - în combinație cu Înregistrarea timpului Fleetboard - despre timpul de conducere rămas.

Planificarea cursei: Găsirea de vehicule gata de plecare.

Afișarea razei de acțiune vă permite să găsiți rapid vehicule gata de plecare, în scopul unei planificări exacte a cursei.

Afișarea fluxului de trafic: Totul într-o singură privire.

Afișarea fluxului de trafic, inclusiv a mesajelor din trafic, vă permite să verificați dacă ruta este liberă sau dacă vor apărea întârzieri în curse.

Geofence și puncte de interes: pentru o imagine de ansamblu ideală.

Geofence-urile și punctele de interes (POI) vă ajută să creați zone speciale și să marcați cu precizie anumite puncte.

Înregistrarea curselor Fleetboard: interogarea de detaliu.

Modulul Înregistrarea curselor oferă informații detaliate privind timpii de rulare și staționare, nivelul combustibilului și datele de poziție.

Cerințe

Truck Data Center

Pentru a folosi serviciile Fleetboard Mapping și Înregistrarea curselor este necesar Truck Data Center, computerul de bord Fleetboard.

Aceste soluții completează serviciul Mapping & Înregistrarea curselor

Fleetboard Logistics

Gestionați mai eficient comenzile - cu Fleetboard Logistics.

Înregistrarea timpului Fleetboard

Obțineți o vedere de ansamblu asupra turelor, timpilor de conducere și de odihnă ai șoferilor și multe altele - cu Înregistrarea timpului Fleetboard.

Analiza performanţei Fleetboard

Economisiți până la 15% din combustibil - cu Analiza performanței Fleetboard.