De pe șosea direct pe ecranul tău.

Nu orice şofer dezvoltă un stil de conducere economic, preventiv. Totuși, pentru a conduce eficient o flotă, acesta este absolut necesar. Cu stilul lor individual de conducere, șoferii dumneavoastră influențează uzura, consumul de carburant și riscul de accidente - modulul Analiza Performanţei Fleetboard vă arată cum. Puteți să-l utilizați ca punct de pornire pentru a vă îmbunătăţi flota, cât și pentru a face comparații, folosind un sistem corect de clasificare.

Beneficiile tale

Optimizează consumul

O poluare mai redusă a aerului, mai mult combustibil în rezervor: optimizarea consumului de combustibil are avantaje. Beneficiați de un consum redus cu până la 15% și mai puţine emisii de CO2.

Reduce uzura și deteriorarea.

Nu vă solicitați vehiculele și reduceți costurile aferente serviciilor de întreținere și reparații. Prin încurajarea unui stil de conducere optimizat la uzură.

Ajungeți în siguranță la destinație

Verificați cât de defensiv este stilul de conducere al șoferilor dumneavoastră Acest lucru vă permite să reduceți riscul de accidente pentru flota dumneavoastră

Folosește informația. Îmbunătățește stilurile de conducere.

Notarea stilului de conducere: Comparații corecte. Îmbunătățirea eficienței.

Prietenos cu utilizatorul, detaliat și obiectiv: modulul Analiza performanței evaluează șoferii dumneavoastră utilizând un sistem de notare de la 1 la 10, ultimul fiind clasa de top. Independent de gradul de dificultate și de mărcile vehiculelor dumneavoastră. Folosiți informații despre consumul de carburant, viteze, timpii de staţionare cu motorul în funcțiune, pauze și multe altele.

Analize detaliate: Mai multe date. Mai multe opțiuni.

Flota dumneavoastră include camioane Actros, Antos sau Arocs? În acest caz puteți integra parametrii transmiși de sistemele inovatoare de asistență a conducătorului auto, cum ar fi EcoRoll și Kick-Down, în modulul Analiza performanței. Pentru analize mai precise și economii potențiale mai mari.

Rapoarte: comparați-vă cu cei mai buni

Rezultate concrete: cu Rapoartele Fleetboard. Acestea completează Analiza performanței cu o analiză compactă a tuturor datelor disponibile online. Obțineți o imagine de ansamblu asupra evenimentelor principale din ultima lună și comparați performanțele șoferilor cu cele ale altor flote.

Cerințe

Truck Data Center

Pentru utilizarea optimă a instrumentelor de Analiză a performanței este necesar Truck Data Center, computerul de bord. Prevăzut cu tahograf digital, computerul de bord oferă acces la toate datele relevante ale șoferului, în orice moment.

Referințe

Wiedmann & Winz GmbH

„Camioanele sunt o mină de aur pentru informaţii. Iar modalitățile prin care puteți utiliza datele furnizate de sistemul Fleetboard sunt aproape infinite.”

Dr. Micha Alexander Lege, director general

Aceste soluții vin în completarea Analizei Performanţei și a Rapoartelor Fleetboard

Aplicația Fleetboard Driver.app

Informații despre stilul de conducere economic, timpul de conducere și de odihnă și multe altele - trimise direct către smartphone-ul dumneavoastră de către aplicația Driver.app.