Un companion informativ pentru șoferi.

Indiferent de locurile prin care trec șoferii dumneavoastră - au nevoie de informații cu privire la locul exact în care se află. Aplicația Fleetboard Driver.app le oferă pentru prima dată accesul direct la datele serviciilor Fleetboard Time Management și Analiza performanţei și, astfel, ajută la menținerea motivației și a formei.

Beneficiile dumneavoastră

Reducerea costurilor cu combustibilul.

Feedback-ul direct este de ajutor: șoferii dumneavoastră primesc un feedback cu privire la stilul lor de conducere eficient din punct de vedere economic. Acest lucru le permite tuturor să păstreze un stil de conducere optimizat, contribuind la scăderea costurilor cu combustibilul.

Respectarea prevederilor legale în timpul cursei.

Beneficiați de o imagine de ansamblu a duratelor curente de conducere și odihnă. Acest lucru vă ajută să vă susțineți șoferii în respectarea prevederilor legale în vigoare.

Toate informațiile utile Într-o singură aplicație.

Time Manager: Timpii de conducere și de odihnă sunt întotdeauna la vedere.

Modulul Time Manager oferă în orice moment șoferilor informații asupra timpului curent de conducere, odihnă și timpilor săptămânali de conducere, indicând pauzele iminente prin intermediul alarmelor.

Performance Coach: notare justă pentru performanțe mai bune.

Modulul Performance Coach informează șoferii despre notele primite pentru stilul de conducere și oferă detalii suplimentare despre ultimele curse.

Modulul My Truck: informații la zi.

Funcția My Truck pentru vehiculele Mercedes Benz vă oferă informații complete despre vehiculul propriu. Acesta afișează valoarea curentă a kilometrajului și utilizarea PPC și vă informează despre nivelul rezervoarelor de adBlue și de motorină ale camionului.

Versiuni de limbă: Pentru șoferii din întreaga lume.

Aplicația Fleetboard DispoPilot.app este disponibil în 24 de limbi.

Aplicația: Disponibil gratuit în Magazin Google Play.

Aplicația este disponibilă gratuit în Magazinul Google Play pentru șoferii din UE 29. Pentru a o utiliza, șoferii trebuie doar să-și activeze conturile pentru utilizare în Cockpit-ul Fleetboard.

Cerințe

Dispozitivul terminal

Pentru a utiliza aplicația, este necesar un dispozitiv terminal cu Android, un smartphone sau o tabletă.

Serviciile Fleetboard

Serviciile Analiza Performanţei și Înregistrarea timpului Fleetboard sunt necesare pentru utilizarea aplicației, fiind necesar un abonament făcut de biroul central de logistică. Ulterior, conturile șoferilor pot fi activate.

Aceste soluții completează Aplicația Driver.app

Înregistrarea timpului Fleetboard

Noi perspective pentru o planificare mai bună: folosiți valorile timpilor de conducere și odihnă și repartizați-vă mai eficient șoferii.

Analiza performanţei Fleetboard

Descoperiți un nemaivisat potențial de optimizare - cu datele șoferilor dumneavoastră și ale serviciului Fleetboard Performance Analysis.