Administrați flotele în timp ce sunteți în mișcare.

Nu sunteți întotdeauna în birou. </ strong>Cu toate acestea, doriți să vă controlați flota în timp ce sunteți în mișcare. Aplicația Fleetboard Fleet.app vă furnizează datele individuale din serviciile Fleetboard Vehicle și Logistics Management, precum și serviciile Time Management și Mapping direct pe smartphone. Acest lucru vă permite să vă optimizați cursele oricând și de oriunde și să intrați în legătură cu vehiculele și șoferii dumneavoastră

Beneficiile dumneavoastră

Management mobil.

Mențineți o imagine de ansamblu a flotei dumneavoastră în orice moment, putând reacționa într-o manieră flexibilă în timp ce sunteți în mișcare. Cu aplicația Fleet.app de pe smartphone.

Pentru directorii de flotă ageri.

Urmărire: Vizualizare live.

Aplicația Fleet.app permite directorilor de flote să monitorizeze live cursele pe telefoanele mobile.

Achiziția datelor: Interpretați stilul de conducere.

Datele achiziționate pe baza Analizei performanțelor vă permit să faceți deducții despre stilurile de conducere ale șoferilor.

Comunicare: Întotdeauna în contact.

Funcția Mesagerie permite schimbul direct între dispecer și șofer.

Vedere de ansamblu: Activități la vedere.

Cu datele obținute de la modulul Time Management, dispecerii pot supraveghea timpul de conducere și de odihnă al șoferilor.

Parteneri de service: Pe o singură hartă.

Amplasamentele partenerilor de service pot fi afișate pe harta din serviciul Mapping.

Cerințe

Smartphone

Aplicația Fleet.app este disponibilă pentru iOS și Android.

Versiunea iOS: pentru utilizarea aplicației este necesară versiunea 4.3.2 sau mai recentă. Funcția Mapping este asigurată pentru versiunea iOS versiunea 6 și superioară.

Versiunea Android: este necesară versiunea Android 4.1 sau o versiune superioară pentru utilizarea aplicației.

Serviciile Fleetboard

Numai după abonarea la serviciile Analiza Performanţei Fleetboard, Messaging, Înregistrarea timpului și Mapping pot fi obținute datele corespunzătoare prin intermediul aplicației.

Aceste soluții completează aplicația Fleet.app

Analiza Performanţei Fleetboard

Promovați stilul de conducere preventiv și optimizat împotriva uzurii cu modulul Analiza Performanţei Fleetboard și beneficiați de economii de combustibil de până la 15% și de emisii reduse de CO2.

Înregistrarea timpului Fleetboard

Noi perspective pentru o planificare mai bună: folosiți datele timpilor de conducere și odihnă și repartizați-vă eficient șoferii.

Fleetboard Messaging

Serviciul Fleetboard Messaging vă permite să trimiteți mesaje și adrese geocodate către șoferi - oferindu-vă cel mai bun acces la managementul logistic profesionist.

Fleetboard Mapping

Utilizați afișarea bird’s eye view: întreaga dumneavoastră flotă pe o singură hartă - Fleetboard Mapping afișează starea și poziția vehiculelor dumneavoastră