Susținut de experți.

 

Pentru a vă permite să folosiți cât mai profitabil sistemul dumneavoastră de telematică Fleetboard, vă oferim o analiză holistică a proceselor dumneavoastră de transport: consultanții certificați Fleetboard cu un know-how profund al vehiculelor, al domeniului IT și al industriei de transport efectuează o analiză focalizată a proceselor dumneavoastră și structurează cerințele dumneavoastră.

Procesul de consultanță Fleetboard.

Analiza

 

Într-un prim pas, analizăm împreună cu dumneavoastră flota și procesele de transport și înregistrăm nevoile dumneavoastră.

Implementarea

Pe baza fazei de analiză, vom dezvolta un plan de dezvoltare în colaborare cu dumneavoastră și vom implementa cerințele discutate.

Operarea în faza pilot

Primele teste live în mediul dumneavoastră de operare, precum și o zi dedicată verificărilor cu utilizatorii selectați, sunt menite să arate care procese funcționează fără probleme și care au nevoie de optimizare.

Punerea în funcțiune operațională

Dispozitivele terminale din vehiculele dumneavoastră sunt configurate și activate. Pentru a asigura funcționarea fără probleme, angajații dumneavoastră vor primi o instruire personalizată în vederea utilizării.

Operarea

Din acest moment, sunteți conectat și utilizați Fleetboard pentru a vă îmbunătăți activitățile economice zilnice. Experții noștri în conectivitate vor fi bucuroși să vă sprijine chiar și dincolo de obiectul proiectului, dacă este necesar.