Logistică. Comunicare. Navigare. Aplicații.

Navigare, mesaje text, datele comenzii, aplicații - șoferii dumneavoastră tind să utilizeze diverse dispozitive în vehicul pentru a prelua informații. Un mesaj important poate fi uitat cu ușurință. Fleetboard DispoPilot.guide echipează șoferii dumneavoastră cu un dispozitiv terminal mobil și robust, care este pe deplin adaptat nevoilor lor și care combină navigarea, gestionarea comenzilor, comunicarea și aplicațiile într-un singur dispozitiv. Asigurați o productivitate îmbunătățită la costuri hardware mai mici.

Beneficiile dumneavoastră

Editați fluxurile de lucru din mișcare.

Șoferii pot procesa fluxurile de lucru și mai eficient: tableta robustă și multifuncțională poate fi scoasă din suportul din autovehicul.

Cea mai bună rută spre destinație.

Nici o ocolire, nici o pierdere inutilă de timp: Sistemul profesional de navigare pentru camioane, cu informații de trafic în timp real găsește cea mai bună rută pentru șoferul tău.

Faceți declarații de încredere.

Oferiți-le clienților informații fiabile despre timpul estimat de sosire pentru produsele lor - datorită informațiilor din trafic în timp real.

Un companion util.

Navigarea profesională pentru camioane: fără ocoluri.

Dispozitivul DispoPilot.guide vine echipat cu un sistem profesional de navigație pentru camioane, o acoperire a hărților la nivel european și actualizări ale hărților pe viață - sunt incluse și 36 de luni de informații din trafic în timp real. Toate adresele recepționate pot fi importate în sistemul de navigare cu doar câteva clicuri.

Comenzi: Procesare în funcție de fluxul de lucru.

Serviciul Fleetboard Logistics vă permite să trimiteți comenzi direct pe dispozitiv, care să fie procesate de către șoferii dumneavoastră în funcție de fluxurile de lucru predefinite.

Comunicare: ușoară și directă.

Șoferul poate transmite și primi mesaje text pe ecranul multi-touch de înaltă rezoluție al tabletei. Pentru fiecare mesaj, primiți și citiți confirmarea, mesajele fiind transmise sediului central.

Versiuni de limbă: funcționare fără obstacole.

Șoferii pot selecta din cele 25 de limbi diferite ale dispozitivului, evitând cu ușurință orice bariere lingvistice - pentru funcționarea fără erori și pentru o comunicare mai ușoară.

Date și Cerințe

Date tehnice

  • Ecran: 7" (17,8 cm)
  • Rezoluție: 1024*600 (WSVGA)
  • Sistem de operare: Android 4.3
  • Procesor: Qualcomm Snapdragon 400@1.2GHz, Quad-core, 1MB L2 Cache
  • RAM: 1 GB
  • Memorie internă: 16 GB
  • slot Micro-SD: max. card SDHC 32-GB

Cerințe

Pentru a putea utiliza serviciile DispoPilot.guide, aveți nevoie de Truck Data Center</ b>, computerul de bord Fleetboard.