Numeroase aplicații. Avantaje nenumărate.

Firma dumneavoastră este unică și trebuie să facă față zilnic diferitelor provocări. Portalul de aplicații pentru camioanele Mercedes-Benz vă oferă soluții personalizate pentru cele mai diferite cerințe. Digitalizați-vă flota pentru a vă bucura de procese de lucru optimizate în fiecare zi și profitați la maxim de potențialul de eficientizare.

Avantajele dumneavoastră

Interconectare globală.

Accesați datele autovehiculelor în timp real, cu ajutorul aplicațiilor: Interconectați autovehiculele, șoferii și comenzile și măriți-vă astfel competitivitatea.

Soluții potrivite.

Fiecare firmă este diferită – profitați de oferta diversificată din portalul pentru aplicații și de posibilitatea de a vă dezvolta propriile soluții.

O singură platformă. Pentru toate cerințele.

Deschis: Aplicații de la experți.

În Portalul de aplicații pentru camioanele Mercedes-Benz Sunt disponibile o gamă largă de soluții diferite de la partenerii noștri de înaltă clasă.

Simplu: Administrare centralizată.

Aplicațiile pot fi repartizate confortabil din centrală autovehiculelor individuale sau întregii flote.

Compatibil: Interconectarea tuturor mărcilor

Aplicațiile din Portalul de aplicații pentru camioanele Mercedes-Benz pot fi folosite pe toate mărcile auto uzuale (disponibile în autovehiculele cu un sistem electronic potrivit).

Calitate verificată: Mereu în siguranță.

Pentru a asigura menținerea standardelor ridicate în ce privește siguranța și calitatea, toate aplicațiile sunt verificate înainte de a deveni disponibile în Portalul de aplicații.

Condiții de bază

Truck Data Center

Pentru Portalul de aplicații pentru camioanele Mercedes-Benz este necesar calculatorul de bord Fleetboard Truck Data Center.

Actros cu Multi-Media-Cockpit și Multi-Touch-Display sau Fleetboard DispoPilot.guide

Dispozitivele dvs. finale din autovehicul pe care pot rula toate aplicațiile.